Янчо Таков  — старши посреща рождения си ден с нова

...
Янчо Таков  — старши посреща рождения си ден с нова
Коментари Харесай

Янчо Таков с нова изгора

Янчо Таков  — старши посреща рождения си ден с нова възлюбена. Малко преди да навърши 70 години в края на този месец, паметния проектант, играч и публицист ще чества в стеснен кръг, дружно с хубавицата Денка, научи HotArena

Двамата се познават от детските си години, а купонът ще бъде в баровския кв. „ Бояна ”. Очаква се празненството да уважат най-близките другари на лицето на „ Всяка неделя ”.

Междувременно стана ясно, че Денка и Янчо живеят под един покрив най-малко от две години. Двамата от дълго време се познават, само че пътищата им се пресичат в Архитектурния.

Тогава обаче двамата са просто другари.
Денка е много по-млада от Таков и сега към момента работи и то като проектант. За разлика от Янчо, който към този момент е пенсионер.

Таков — старши признава, че това е последната му тръпка от години насам. Той претърпя дълъг и сложен бракоразвод с Лили Иванова, а любовта на живота си среща в лицето на Рая Тричкова.

Двамата имат две деца — Янчо — младши и Иван, само че преди години тя си отива, покосена от болест. Таков и до момента твърди, че не е разкрил жена, която да я размени в сърцето му.

След нея журналистът претърпя бурна връзка с колежката си Маргарита Михнева , само че двата се разделиха.

През годините името му бе свързвано и с други известни дами — иръпшънката Прешъс Уилсън, както и с доста български актриси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР